A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Délelőtti örömjáték – Imprózz velünk!

jatszani

Kiknek szól?

  • Te is délutáni munkarendben dolgozol?
  • Netán anyuka vagy, vagy egyetemista?
  • Bosszant, hogy minden jó közösségi program estére esik?

Ajándékozz magadnak hetente két óra délelőtti örömjátékot!

Előképzettség nem szükséges, minden feltöltődni vágyó felnőttet várunk!
„Játszani is engedd” magad – mi segítünk abban, hogyan tudsz elmerülni, belefeledkezni a játéktevékenységbe, flow élményt megélni a folyamat során. Amellett, hogy kikapcsolódsz, és megtanulsz „itt és most” jelen lenni, fejlődik a koncentrációd, az önismereted, a kommunikációs és szociális képességeid, és könnyebben tudsz kapcsolódni környezetedhez.

itt és most társulat

Mire számíthatsz?

A 10 alkalmas kurzuson a gyermeki énünket csalogatjuk elő. Ezen a kurzusunkon az improvizációt a felszabadító közös élmények szolgálatába állítottuk, de mellékhatásként előfordulhat, hogy kedvet kapsz ahhoz, hogy jobban megismerd ezt a csodás módszert. Könnyen megeshet az is, hogy a hétköznapjaidon is megérzed idővel az impró hatását – ha ez történik, ne légy rest megosztani velünk!

Hogyan épül fel a kurzus?

A kurzus első szakasza az ismerkedésről szól, természetesen ezt is játékok segítségével tesszük. A foglalkozásokon semmi nem kötelező, nincs egységes elvárás, mindenki a saját komfortzónájának határait próbája rugalmassá tenni. Sok csoportos, mozgásos játékra, figyelmet-és koncentrációt edző gyakorlatra lehet számítani.
A kurzus második szakaszában imprós alapfogalmakkal ismerkedünk, megtudjuk, mi fán terem az ajánlat, blokk, változás. Ebben a szakaszban már előfordulnak olyan játékok is, amikor jeleneteket játszunk. Megtanulunk néhány szabályjátékot, szuperhőssé változunk, és megmentjük a világot. A záróalkalom pedig kívánságműsor – azt játszunk, amit szeretnétek.

Azoknak a résztvevőknek, akik szeretik tudni, mire köteleződnek el, tartunk betekintő alkalmakat, melyek szeptember 10-én és 24-én lesznek. A betekintőn való részvétel díja 2000 Ft, melyet beleszámítunk a Délelőtti Örömjáték részvételi díjába.
Csoportvezető: Horváth Veronika gyógy-és drámapedagógus, az Itt és Most Társulat impró színésze és Bernát Imola Tímea az Itt és Most Társulat impró színésze

Kurzusidőpontok és helyszín

A foglalkozások keddenként 10.00-12.00-ig tartanak, az alábbi napokon:

  • Betekintő alkalom szeptember 10, 24
  • Október  8, 15, 22, 29
  • November 5, 12, 19, 26
  • December 3, 10

Helyszín: Itt és Most Közösségi Tér, 1092 Budapest Ráday utca 18. (Bejárat az Erkel utca 15. felől)

Milyen költségei vannak a kurzusnak?

A kurzus bérlettel látogatható, melynek ára 40.000 Ft, 10 alkalomra szól. Jelentkezésed a teljes kurzusdíj befizetésével válik teljessé. Azoknak a résztvevőknek, akik szeretik tudni, mire köteleződnek el, tartunk betekintő alkalmakat, melyek szeptember 10-én és 24-én lesznek. A betekintőn való részvétel díja 2000 Ft, melyet beleszámítunk a Délelőtti Örömjáték részvételi díjába.

Jelentkezés

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF