A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Délelőtti örömjáték – Imprózz velünk!

jatszani

Akiknek szól:

 

  • Te is délutáni munkarendben dolgozol?
  • Netán anyuka vagy, vagy egyetemista?
  • Bosszant, hogy minden jó közösségi program estére esik?

Ajándékozz magadnak hetente két óra délelőtti örömjátékot!

Előképzettség nem szükséges, minden feltöltődni vágyó felnőttet várunk!
„Játszani is engedd” magad – mi segítünk abban, hogyan tudsz elmerülni, belefeledkezni a játéktevékenységbe, flow élményt megélni a folyamat során. Amellett, hogy kikapcsolódsz, és megtanulsz „itt és most” jelen lenni, fejlődik a koncentrációd, az önismereted, a kommunikációs és szociális képességeid, és könnyebben tudsz kapcsolódni környezetedhez.

itt és most társulat

Amire számíthatsz:

 

Ezen a kurzusunkon az improvizációt a felszabadító közös élmények szolgálatába állítottuk, de mellékhatásként előfordulhat, hogy kedvet kapsz ahhoz, hogy jobban megismerd ezt a csodás módszert. Könnyen megeshet az is, hogy a hétköznapjaidon is megérzed idővel az impró hatását – ha ez történik, ne légy rest megosztani velünk!

Ahogyan felépül a kurzus:

 

A foglalkozásokon semmi nem kötelező, nincs egységes elvárás, mindenki a saját komfortzónájának határait próbája rugalmassá tenni. Sok csoportos, mozgásos játékra, figyelmet-és koncentrációt edző gyakorlatra lehet számítani.
Továbbá megismerkedünk imprós alapfogalmakkal, megtudjuk, mi fán terem az ajánlat, blokk, változás. Számíthatsz olyan játékokra is, amikor már jeleneteket játszunk. Megtanulunk néhány szabályjátékot, szuperhőssé változunk, és megmentjük a világot.

Csoportvezető: Horváth Veronika gyógy-és drámapedagógus, az Itt és Most Társulat impró színésze és Bernát Imola Tímea az Itt és Most Társulat impró színésze

Kurzusidőpontok és helyszín:

A foglalkozások keddenként 10.00-12.00-ig tartanak, az alábbi napokon:

  • Szeptember 15., 22., 29.
  • Október 6., 13., 20., 27.
  • November 3., 10., 17., 24.
  • December 1., 8.

Helyszín: Itt és Most Közösségi Tér, 1092 Budapest, Ráday utca 18. (Bejárat az Erkel utca 15. felől)

A kurzus költségei:

5 és 10 alkalmas bérletet, illetve alkalmi jegyet tudsz váltani. A bérletek 18.000 (5 alkalmas) és 34.000 HUF-ba (10 alkalmas), az alkalmi jegy 4.000 HUF-ba kerül.

A bérlet érvényességi ideje: 2020. 12. 08.

Azoknak a résztvevőknek, akik szeretik tudni, mire köteleződnek el, tartunk betekintő alkalmat, mely szeptember 8-án lesz. A betekintőn való részvétel díja 2000 Ft, melyet beleszámítunk a Délelőtti Örömjáték részvételi díjába.

Jelentkezési határidő:  szeptember 9.

Hozz magaddal még egy embert, ő féláron jön az első alkalommal!

A Délelőtti Örömjáték természetesen mindenki számára nyitott, se tapasztalathoz, se ahhoz nincs kötve a részvétel, hogy tagja vagy-e vagy sem az Itt és Most Műhelynek!

Gyere bátran, mi nagyon fogunk örülni Neked! 

 

Jelentkezés

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF