A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

nekedIMPRÓ Kezdő improvizációs kurzus

szezam

Kiknek szól?

Azoknak, akik szeretnék megtapasztalni az elfogadás, nyitottabbá válás és pozitivitás erejét. Akik szeretnének kilépni hetente két és fél órára a szokásos taposómalomból. Akik szeretnének egy folyamatosan bővülő közösség részévé válni, és közösen felfedezni a rögtönzés világát.

Akárki lehetsz - és akárkivé válhatsz!

Mit ad neked ez a folyamat?

Szórakozva tanulást, ön- és társismeretet, lehetőséget a kapcsolódásra és a kikapcsolódásra. Az első lépés azon az úton, amely a mások előtt történő magabiztos megnyilvánuláshoz, előadói képességek kifejlődéséhez vezet.

NekedImpro_itt_es_most_tarsulat

Hogy épül fel a kurzus?

A nekedIMPRÓ kezdő kurzusunk 10 szerdai alkalomból áll. Ismerkedés az improvizáció alapjaival; mi is az az impró? Milyen szabályai vannak? Mi az az igen, és...? Hogyan használhatod az életed egyéb területein? Hogyan használhatod mindezeket a színpadon? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Gergő és Gábor megtanítják Neked az impró legalapvetőbb szabályait rengeteg játék és gyakorlat segítségével, jókedvvel, derűvel, az Itt és Most Társulatra jellemző végtelen nyitottsággal. A kurzus elvégzése után lehetőséged lesz tovább lépni, haladó csoportjainkhoz csatlakozni.

A tréningsorozat szakmai vezetői: Borbás Gergő, színész, az Itt és Most Társulat tagja és a közösségi tér művészeti vezetője és Szőke Gábor, az Itt és Most Társulat operatív vezetője és színésze.

Szőke Gábor

Idestova 5 éve foglalkozok improvizációval, és ez alatt az idő alatt számos változást figyeltem meg magamon. Máshogy közelítem meg a szituációkat, máshogy állok hozzá a problémákhoz úgy a munkahelyemen, mint a színpadon, vagy általában az élet minden területén. A társulat operatív vezetőjeként nap mint nap kerülök döntési helyzetekbe, vagy konfliktusokba, amelyeket kezelnem kell. Az improvizációnak köszönhetően nyitottabban, elfogadóbban, pozitívabban tudok működni ezekben a helyzetekben. A kurzus résztvevőinek ebből szeretnék átadni annyit, amennyit csak tudok.

Borbás Gergő

Improvizációs színházzal foglalkozom épp a legtöbbet, ez számomra a legaktuálisabb színházi műfaj. Minden Itt és Most történik. Emellett a társulat színházának művészeti vezetője vagyok, évek óta tartok
improvizációs tréningeket az egészen fiataloktól az idősekig. Színházi-nevelési előadásokban és más független színházi projektekben veszek részt alkotóként. Számomra a tréningeken az a fontos, hogy az improvizáció hogyan és miként van jelen mindannyiunk életében. A Tiedben is! Gyere, megmutatjuk!

Kurzusidőpontok és helyszín

Azt gondoljuk, személyesen is szeretnéd megtapasztalni, hogy kik vagyunk, milyen a stílusunk, illetve, hogy milyen képzésre köteleződsz el. Betekintő alkalmunk a STARTfeszten (2020.01.11-én 16:00-17:30) lehetőséget nyújt rá, hogy személyesen is megismerkedj velünk. A Betekintőn való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

 

A kurzus időpontjai az alábbiak szerint alakulnak.

Tréning alkalmak szerdánként:

Február 5., 12., 19., 26.

Március 4., 11., 18., 25.

Április 1., 8.

 

Helyszín: Itt és Most Közösségi Tér, 1092 Budapest, Ráday utca 18. (Bejárat az Erkel utca 15. felől)
A foglalkozások 18.30-21.00-ig tartanak.

Milyen költségei vannak a kurzusnak?

A kurzus 10 szerdai alkalomból áll, ára 45.000 Ft. Jelentkezésed a teljes kurzusdíj befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezési határidő: 2020.01.27.

A csoport legalább 8 fő jelentkezése esetén indul el.

Jelentkezés

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF