A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Szezám / Alapozó imprókurzus

szezam

Kiknek szól?

  • Kezdőknek, újrakezdőknek, és azoknak, akik játszottak már valahol, és szeretnék rendszerbe szedni eddigi imprós tudásukat.
  • Továbbá azoknak, akiknek fontos az önfejlesztés, foglalkoznak vele, illetve szeretnének foglalkozni vele.

Mit ad neked ez a folyamat?

Remek alapokat. Kezdjük máshogyan! Formaorientált játékgyűjtemény átadása helyett megtanítunk mélyen koncentrálni, társaidra figyelni, jelen lenni. Az elvárosokat, megfelelést, érdekességre törekvést elengedve az elmélyülésre koncentrálunk. Felfedezünk, ismerkedünk: magunkkal, egymással. Megtanuljuk felismerni és használni azokat a csodás ajánlatokat, amiket eleve magunkkal hordozunk.Nálunk főleg figyelmedet, a kommunikációs és szociális készségeidet fogod edzeni, amiknek mind a színpadon, mind a magánéletben hasznát veheted.

ittésmost-hirdetés

Hogy épül fel a kurzus?

A kurzus első felében az lesz a célunk, hogy a részvevők képesek legyenek a színpadon közös valóság megteremtésére. Ön-és társismereti gyakorlatokkal, sok testtudatot fejlesztő, megfigyelést és kooperációt igénylő játékkal indítunk. Arra törekszünk, hogy képessé váljunk egymásból építkezni, színpadi ajánlatokat adni és kapni.

A kurzus második felében fogalmi alapozás történik: a színpadi változással, státusszal és attitűddel folytatunk kísérleteket.

Az ajándék, egyben utolsó alkalom zárásaként egy közös játékra invitáljuk a csoportot, ahol a kurzuson megszerzett tudást felhasználva létre is hozhatják első önálló előadásukat, amire mi biztosítjuk a helyszínt.

Kurzusidőpontok és helyszín

  • A kurzus 2020. januárjától indul

Csütörtökönként 18:30-kor kezdődik és 21:00-ig tart.

Helyszín: Itt és Most Színház és Közösségi Tér, 1092 Budapest Ráday utca 18.

Milyen költségei vannak a kurzusnak?

A kurzus bérlettel látogatható, melynek ára 35.000 FT,  8 alkalomra szól.

Jelentkezés

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF