A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

ZéNó Kezdő improvizációs kurzus

szezam

Kiknek szól?

Azoknak, akik még nem találkoztak az impróval, aztán történt valami és nyitottak a műfaj felé. És azoknak, akik már találkoztak valamilyen formában improvizációval, aztán történt valami és elsodorta őket az élet az impró mellől és most szerelemmé szeretnék újramelegíteni a kihűlt kapcsolatot.

Mit ad neked ez a folyamat?

A repülés szabadságát, minden héten új és újra megnyíló világokat. Dzsungeltúrát önmagadba és csillagtúrát mások fejébe, életébe, lelkébe. Ródmúvit hétről hétre akár nézőként, akár szereplőként.
Aztán megnyíló személyiséget, élénkülő kreativitást, barátságokat, önbizalmat, fejlődő színpadi és előadói képességeket.

NandiZoli_01

Hogy épül fel a kurzus?

A 2019/20-as évadra tervezett három trimeszteres kezdő kurzus az alapok lefektetésének időszaka. Mi is az az impró? Milyen szabályai vannak? Mi az az igen, és...? Mi a blokk, az ajánlat, miről szól az elfogadás? Hogyan használhatod mindezt a színpadon? Hogyan használhatod mindezt az élet egyéb területein? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Az első trimeszterben a hangsúly a 'Mi is az az impró?' kérdés megválaszolásán lesz. Zoli és Nándi megtanítják Neked az impró legalapvetőbb szabályait rengeteg gyakorlat, jelenet segítségével, jókedvvel, derűvel, az Itt és Most Társulatra jellemző végtelen nyitottsággal.

A tréningsorozat szakmai vezetői: Varju Nándor, drámatanár, tréner, az Itt és Most Társulat szakmai vezetője és Győri Zoltán, tréner, coach, társasjáték -tervező, az Itt és Most Társulat impró színésze.

Győri Zoltán

Tréner, coach, társasjáték-tervező vagyok, és ötödik éve foglalkozom szakmai szinten improvizációval, így a játék az életem szerves része. Szerintem az impró legszuperebb lehetősége hogy megtanít: bárki is vagy - tökéletesen "elég vagy" ahhoz, hogy elkezdd és játssz és a színpadi lét legnagyobb kihívása, hogy ezt el is hidd magadról. Óráimon ezt a színészi mentalitást a hosszabb jelenetekre épülő improvizáción keresztül tanítom.

Varju Nándor

11 éve foglalkozom impróval, az életem része. Tanultam itthon és külföldön, Chicagotól Varsóig. Sokaktól sokféle megközelítést. Alakítgatom a magam stílusát, amit "szelíd impró"-nak neveztem el. Alapja egyfajta totális elfogadás, illetve komplett színpadi jelenlét, ami azt mondja, hogy minden partner, minden helyzet játszható a végtelenbe és tovább, amíg a fények ki nem húnynak.

Kurzusidőpontok és helyszín

Azt gondoljuk, személyesen is szeretnéd megtapasztalni, hogy kik vagyunk, milyen a stílusunk, illetve, hogy milyen képzésre köteleződsz el. Betekintő alkalmaink - szeptember 4-én és 11-én, szerdán 18.30-21.00 között - lehetőséget nyújtanak rá, hogy személyesen is megismerkedj velünk. A Betekintő(kö)n való részvétel díja alkalmanként 2000 HUF. Személyenként egy Betekintő árát beszámítjuk a kurzusdíjba!

Az első trimeszter időpontjai az alábbiak szerint alakulnak.
Tréning alkalmak szerdánként:
Szeptember 18., 25.
Október 2., 9., 16., 30.
November 6., 13., 20., 27.

Helyszín: Itt és Most Közösségi Tér, 1092 Budapest, Ráday utca 18. (Bejárat az Erkel utca 15. felől)
A foglalkozások 18.30-21.00-ig tartanak.

Milyen költségei vannak a kurzusnak?

A kurzus 10 alkalmas, ára 45.000 Ft. Jelentkezésed a teljes kurzusdíj befizetésével válik érvényessé.
A csoport legalább 8 fő jelentkezése esetén indul el.

Jelentkezés

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF