Jelenlét - ITT ÉS MOST TÁRSULAT

Adó 1% felajánlás

 

Minden Itt és Most történik – Része vagy!

Számít a döntésed!

Szja 1%-od felajánlásával támogasd az Itt és Most Társulat munkáját!

Társadalmi felelősségvállalás

 

Az Itt és Most Társulatban úgy gondoljuk, hogy a játék a tanulás egyik leghatékonyabb és legélvezetesebb módja. Nem hisszük, hogy nálunk van az egyetlen igaz csodaszer, de azt tudjuk és érezzük, hogy impróval a világot kicsit jobb hellyé tehetjük. 

Főleg, ha olyan ügyek szolgálatába állítjuk, amik számunkra is fontosak. Kapcsolatunk a saját belső világunkkal, a körülöttünk élő emberekkel és tágabb, társadalmi környezetünkkel nagyban meghatározza azt, hogy érezzük magunkat. Az impró segítségével tudunk tenni azért, hogy a kapcsolódás útjában álló akadályokat az egyének felismerjék, megnevezhessék, ismerős vagy szélsőséges színpadi helyzetek segítségével feldolgozhassák. Célunk, hogy a résztvevők és alkotók közötti kölcsönhatás belső változást indítson el, olyan folyamatokat, melyek cselekvésre ösztönöznek. Minden itt és most történik – te is része vagy!

Függőségeink

Előadás-sorozat drogprevenció témakörben a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió (KIMM) közreműködésével, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával.

Közöd!

Prevenciós és figyelemfelkeltő improvizációs előadás bullying, iskolai bántalmazás témában a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal karöltve.

Impro for Climate

Kampány a környezettudatosság jegyében a Greenpeace Magyarországgal, a Fridays For Future és az Extinction Rebellion aktivistáival együttműködve.

Kapocs

Generációk színháza - a szépkorú és a középiskolás generáció összekapcsolása módszertani fogásokkal, az improvizáció, a drámapedagógia és színházi technikák eszközeivel.

reGGelem

Országos roadshow általános iskolákban az egészséges reggelizés és a megfelelő tápanyagok bevitelének népszerűsítésére a Magyar Tojásszövetség megbízásából.

Támogatnál egy jó ügyet? Projektedhez keresel partnert?

Írj nekünk!  Email: szervezes@ittesmosttarsulat.hu

Médiamegjelenések

Megjelenések

YouTube csatornánk

Podcast

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2021, Itt és Most Társulat          ÁSZF