A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Néző vagyok

ismerd meg előadásformáinkat!

Alarm - Verseny az idővel

Két csapat játszik egymás és az óra ellen VAGY a színpadon két csapat, ellenfelük az óra.
Mi fér bele nekik 8 percbe? Mi 6-ba? És 4 perc mire elég? A csapatok egymást váltva improvizálnak jeleneteket két különálló történethez, melyek IDŐ leteltével - akár a párhuzamosok a végtelenben - keresztezik egymást...

A visszaszámlálás indul!

Az utca embere

Az est moderátora a közönség sorai között keres beszélgetőpartnereket. Az imprószínészek a beszélgetések során előkerülő történetekből inspirálódnak. Hogy mit hoz ki egy-egy sztori a játszókból, az csak itt és most derül ki.

Hogyan mentsük meg a Földet?

Földünkön körülbelül 7,6 milliárd ember él. Mindannyiunk közös érdeke,
hogy még sokáig az otthonunk lehessen a bolygó. Mit tehetünk a
környezetünkért, ha nem vagyunk szuperhősök?

MesélŐK

Családi előadásunkban a mesék világában kalandozunk a résztvevő gyerekek és szüleik segítségével. Itt belenézhetsz!

Tandem

A Tandem esteken párok történeteit láthatják a nézők, a forgatókönyv alakulásáról ezúttal is az adott pillanat és helyzet dönt majd. Figyelem: a sztorit nagyban befolyásolhatják a nézők, az aznapi időjárás, a színészek hangulata és a politikai viszonyok, és ami a színpadon történik, az ott is marad!

eNZo

Varju Nándi és Győri Zoli kétszemélyes előadásformája.
60 perc improvizáció, melynek során minden megtörténik, ami két ember között ennyi idő alatt megtörténhet.

Kulcsember

Mi hozza össze a szerzőt, az olvasót, a moderátort és az impró színészeket? A közös történetek. Kulcsember c. előadásunk a klasszikus szerzői esteket ötvözi az improvizációs színházzal. Az est egy meghívott kortárs író, költő művei és személyes történetei köré épül. Beszélgetés, prózarészletek, rögtönzött jelenetek váltogatják egymást a színpadon.

Függőségeink

A közönséget leginkább foglalkoztató függőségekből inspirálódva alkotjuk meg az előadást, amitől igazán közeli élménnyé válik. Mindez hol humorosan, hol keserédesen  jelenik meg a színpadon. Az improvizált élethelyzetek, viselkedésminták közös beszédtémául szolgálnak a nézők számára. Ha kíváncsi vagy miről szól, itt belenézhetsz!

Memento - megcsavarjuk az idő fonalát!

Darth Vader Luke apja. Malcolm Crowe maga is halott. Sammy Jenkins csaló. Nem az a fickó tette, akit Marcus elkap. Ha ismerősek ezek az utalások, akkor ismerős lesz ez a történet is.
Mert minden történet elkezdődik és véget ér valahol. Minden hős elindul valahonnan és eljut valahová. A legújabb hosszú formátumú improvizációs előadásunkban arra teszünk kísérletet, hogy a közönség által kiválasztott hős útját kibontsuk, az időben visszafelé haladva, a végkifejlettől a kezdetekig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kattints! : )

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF