Cégeknek

Szórakozunk Veletek!

Improvizált előadás, ami rólatok szól!

Akikkel már dolgoztunk

Mit ad a program?

Emlékszel, amikor a srácok a hátukon cipelték a napelemeket a megrendelőhöz, mert a sárban elakadt az autó? És az milyen, hogy a konyhában olyan magasan van a mikró, hogy az átlagos magasságúak is alig érik el? Hallod, mikor az ügyfél SME-je felkérdezett, hogy a BR100 negyvenedik oldalán az OTL neve rosszul szerepel….

Minden munkahelyen vannak olyan történetek, legendák, szállóigék és kifejezések, amiket csak Ti ismertek, nálatok viszont mindenki, és mindegy, hányszor halljátok őket, mosolyt csalnak az arcotokra. Osszatok meg velünk minél több ilyet, és engedjétek, hogy szórakozzunk veletek!

Szórakozás

A „Szórakozunk Veletek!” formánk címéhez hűen 60 percnyi felhőtlen szórakozást nyújt a közönség számára. Az interaktivitás szintje a megrendelő igényeinek megfelelően alakítható.

Cégeknek

Kimondottan vállalati ügyfelek számára ajánlott céges eseményekre, bármilyen budapesti vagy vidéki helyszínen. Igény szerint tudunk gondoskodni a technikai felszerelésről is.

Testre szabott

Rövid, improvizált jelenetek, amelyeket a megrendelő mindennapjai ihletnek. Minden előadás az adott munkaközösség sajátosságaiból táplálkozik, és az éppen aktuális alkalomra kerül testre szabásra.

Praktikus tudnivalók

Általános információk
  • Cím: Szórakozunk Veletek! – szórakoztató improvizációs előadás, cégeknek
  • Hossz: kb. 60 perc
  • Célcsoport: cégek, munkahelyi közösségek
  • Személyi feltételek: egy játékmester, négy színész, egy technikus
Ha nem jártál még improvizációs előadáson:
  • Igen, ez valóban egy olyan előadás, aminek se a műfaja, se a története nincs előre meghatározva.
  • Nincs szövegkönyv, nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.
  • A színpad a színészeké és közreműködőké – nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik.
Ajánlatkérés

Kíváncsi vagy, hogy miként tudná ez a program segíteni a cégedet?

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

“A társulat a Függőségeink c. programjukkal tartott előadást, Tata és kistérsége középiskolásai számára. A visszajelzésekből tudjuk, hogy nagyon sikeres volt a műsor. Nagyon tetszett, ahogy a fiatalokat bevonták az előadásba, és az általuk felkínált problémákat adták elő improvizációs módon. Az előadás felépítése, a színészi munka, az előadás végi kérdés-válasz, ötletes, hasznos, elgondolkodtató, és preventív volt.”

Busa Attila

addiktológiai konzultáns,
a tatai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum titkára

“A 9-12 osztályosoknak erős érzelmi bevonódást segítő, mozgósító, egyben életszerű bemutatásban volt részük az összes függőségről. Az ezt követő szakmai beszélgetés során feltett sok és változatos kérdés a tanulók részéről azt mutatta, hogy az improvizációs színház teljes mértékben elérte a kitűzhető (és a kitűzött) célokat.”

Stiblár Erika

iskolai tehetséggondozó pszichológus