Alapítvány

Itt és Most Társulat
Művészeti Alapítvány

Az Itt és Most Társulat fő tevékenysége az improvizáció, melynek személyiség-és közösségépítő hatásában maximálisan hiszünk.

Színházi improvizációs estjeinken a közönség ötleteiből építkezve egyedi és exkluzív élményt nyújtunk: minden este más karakterek, jelenetek kerülnek a színpadra, nálunk minden előadás premier.

Magánszemélyeknek és közösségeknek szóló tréningjeinken az alkalmazott improvizáció tárházából merített gyakorlatokkal adunk a résztvevők kezébe olyan módszereket, eszközöket, melyek a hétköznapok során is tudatos jelenlétre, kíváncsiságra, nyitottságra, elfogadásra és kérdésfeltevésre ösztönöznek.

Kiemelten fontosak számunkra komplex iskolai programjaink, illetve ezek adaptálása felnőtt nézőkre. Ezekben a projektekben érzékeny, nehéz témákat szakértői segítséggel, improvizációs színházi jelenetekkel tudunk közösen feldolgozni.

2018 decembere óta üzemeltetjük a főváros IX. kerületében az Itt és Most Színház és Közösségi Teret, ahol jegyvásárlás ellenében látogatható előadásaink mellett rendszeresen ingyenes kulturális programokkal is várjuk az érdeklődőket.

Társulatunk szervezeti hátterét az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány biztosítja.

Alapítványunk adatai
Posta Cím

Petőfi utca 10.
Budapest
1028

Adószám

18901810-2-41

Cégjegyzékszám / nyilvántartási szám

01-01-0012414

Előadásaink archívumát ITT találod.

Hírlevél