MŰSOR

Mi Neked játszunk!

Szenvedélyünk az improvizáció, és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy minél több nézővel megismertessük ezt a műfajt. Ha könnyed szórakozásra vágysz, látogass el Budapest belvárosában található színházunkba, ahol heti rendszerességgel játszunk előadásokat. Programjainkat ajánljuk céges csapatépítőkre, tematikus iskolai napokra, egyéb rendezvényekre. Neked játszunk!

Közelgő előadások

Előadásaink

Válaszd ki kínálatunkból azt az előadást, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek és az alkalomnak.

Mesélők

Kíváncsi vagy egy olyan mesére, amiben a szereplőket te találod ki, és te alakíthatod a történetet? Mi eljátsszuk neked! Mi sem tudjuk, milyen hősök kerülnek elő, hiszen a színpadon minden Itt és Most történik. Interaktív mese előadás, amely gyermeklelkű felnőtteknek is erősen ajánlott.

Memento

Néznél egy jó kalandfilmet? Szívfacsaró drámát? Romantikus vígjátékot? Sci-fit, horrort, fantasyt? Melyik történetbe pillantanál bele? Mozizz úgy, ahogy még sosem: élőben, visszafelé, úgy, hogy nem választ el a vászon a szereplőktől.

Kulcsember

Exkluzív, intim élmény, zene és színház, interjú és színpadi játék izgalmas összefonódása. Egy tehetséges zenész, egy beszélgetőpartner, négy színész. Hogyan inspirálja a zene a színpadi játékot, a játék a zenét, és mindez a beszélgetést?

Tandem

Színészeink a közönség ötleteiből inspirálódva ugranak fejest az ismeretlenbe. Két ember áll egymással szemben – kik lehetnek? Miért itt vannak és miért éppen most? Figyelem: a jeleneteket nagyban befolyásolja a közönség, az aznapi időjárás, és az esemény hangulata. Ami a színpadon történik, az ott is marad!

Szórakozunk Veletek!

Minden munkahelynek létezik egy saját szótára, tipikus élethelyzetei, szájról-szájra terjedő történetei. Színészeink rövid jeleneteket improvizálnak olyasmikről, amikről általában fogalmuk sincs – nektek viszont annál inkább! Kimondottan céges rendezvényekre ajánlott előadás.

Föld2222

A klímaváltozás sokáig csak egy megfoghatatlan, távoli jövőben bekövetkező fenyegetésnek tűnt, azonban az utóbbi évtizedben odáig jutott az emberiség, hogy a jelenség formálja a mindennapjainkat. Vajon milyen lesz a világunk 200 év múlva? Improvizált történet a jövőben, hogy tisztábban lássuk a jelent.

Függőségeink

Munka, karrier, telefon, csak egy tüske, csak egy kicsi pörgés, csak egy slukk, csak hogy tudjak aludni… Te mitől függsz? Interaktív prevenciós előadás, melynek fókuszában a kérdésfelvetés és a több nézőpontú gondolkodás áll. Együttműködő partnerünk a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió.

Filcember

Zene. Színház. Képzőművészet. Közös alkotás, egymásból inspirálódás új szintre emelve. A grafikus jegyzetelést elsősorban konferenciákon alkalmazzák, kiváló mószer arra, hogy megjelenítsük a felmerült témák esszenciáját. Mi történik, ha a vizuális jegyzetelő egy színházi előadást rajzol le, amelyben a játszók egy zenésszel kiegészülve rögtönöznek?

Voltál már előadásunkon?
Írd meg nekünk véleményed vagy hogy éppen min tudnánk javítani!

Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

A tavalyi évben megrendezett, nyári, SZABAD A P-ART! rendezvényünkön óriási közönségsikert aratva lépett fel az Itt és Most Társulat. Úgy vélem, hogy egy igen tehetséges, jól összeszokott társulat előadását volt szerencsénk megnézni, egy olyan társulatét, akiknél valóban nincs két egyforma előadás, akik hetente, naponta képesek megújulni, rendkívül kreatívan és játékosan megmutatva mindennapjainkat, emberi szokásainkat, hibáinkat, és az élet édes-kesernyés, csodálatos létét komikusan megelevenítve.

Rita

SZABAD A P-ART!

Az első fellépésük után egyértelmű volt, hogy újra őket kérjük fel a tervezett gyerekszínházi előadásunkra, és ismét jól döntöttünk. Az Itt és Most Társulat tagjai fergeteges, vidám, ötletes előadást rögtönöztek, bevonva a gyerekeket és felnőtteket is a produkcióba.  Mivel mindenki remekül érezte magát, hamar elröppent az idő, a másfél órás előadást rövidnek éreztük. Elfogulatlanságunkat bizonyítja, hogy a jelenlévőktől is kaptunk köszönő leveleket, pozitív visszajelzéseket. Csak ajánlani tudjuk bárkinek ezt a tehetséges csapatot!

Juli, J+H Kft.

Gregersen Art Point

Hírlevél