Előadások

Lá(j)v Sztori

A szerelem, igazából…

Improvizált szerelmi történet mindenkinek, aki volt már szerelmes – és azoknak, akik még nem!

Történetmesélés rövid formátumú szabály-játékokkal, ez a Lá(j)v Sztori.

Mire épül az előadás?

A Lá(j)V Sztori mindannyiunk életéből merítő, nagyívű színházi előadás négy improvizációs színházi színész lehengerlő játékával. Vérbeli szerelmi történet a színpadon – megismerkedés, szerelmi dráma, szakítás, újraegyesülés… örökzöld téma innovatív kivitelben.

Ahány pár, annyi történet

Egy szórakoztató és megható előadás, mely az improvizációs színház eszközeivel mesél minden este másképpen. Különböző stílusú, hangulatú jeleneteken keresztül áll össze végül egy különleges szerelem sosem látott története.

Kapcsolódás élménye

Családias hangulatú színházunkban a nézői szék biztonságából élvezhetitek az előadást, ugyanakkor akár Ti is lehettek azok, akik inspirációt adtok a színészeknek.

Improvizációs színházi csemege

A LÁ(j)V SZTORI a történetmesélés igényével építkezik, ám a jelenetek szabályjátékokra épülnek – úgy ötvözi a két előadásformát, hogy a lehető legkomplexebb élményt nyújtsa.

 

Közelgő előadások

Élménybeszámoló egy korábbi előadásról:

Praktikus tudnivalók

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:
  • Igen, ez valóban egy olyan előadás, aminek se a műfaja, se a története nincs előre meghatározva.
  • Nincs szövegkönyv, nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.
  • A színpad a színészeké és közreműködőké – nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik.
Helyszín

Itt és Most Közösségi Tér,
1092 Budapest,
Ráday utca 18.

Bejárat az Erkel utca 15. felől, a 12-es kapucsengőt keresd!

VAGY

Előzetes egyeztetés alapján bármely budapesti vagy vidéki helyszín.

Általános információk
  • Cím: Lá(j)v Sztori – a szerelem, igazából…
  • Az előadás időtartama: 75-90 perc
  • Célcsoport: felnőttek
  • Személyi feltételek: egy játékmester, négy színész, egy technikus
Hírlevél
Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

A tavalyi évben megrendezett, nyári, SZABAD A P-ART! rendezvényünkön óriási közönségsikert aratva lépett fel az Itt és Most Társulat. Úgy vélem, hogy egy igen tehetséges, jól összeszokott társulat előadását volt szerencsénk megnézni, egy olyan társulatét, akiknél valóban nincs két egyforma előadás, akik hetente, naponta képesek megújulni, rendkívül kreatívan és játékosan megmutatva mindennapjainkat, emberi szokásainkat, hibáinkat, és az élet édes-kesernyés, csodálatos létét komikusan megelevenítve.

Rita

SZABAD A P-ART!

Az első fellépésük után egyértelmű volt, hogy újra őket kérjük fel a tervezett gyerekszínházi előadásunkra, és ismét jól döntöttünk. Az Itt és Most Társulat tagjai fergeteges, vidám, ötletes előadást rögtönöztek, bevonva a gyerekeket és felnőtteket is a produkcióba.  Mivel mindenki remekül érezte magát, hamar elröppent az idő, a másfél órás előadást rövidnek éreztük. Elfogulatlanságunkat bizonyítja, hogy a jelenlévőktől is kaptunk köszönő leveleket, pozitív visszajelzéseket. Csak ajánlani tudjuk bárkinek ezt a tehetséges csapatot!

Juli, J+H Kft.

Gregersen Art Point