Itt és most közösségi tér

Látogass meg minket

Célunk, hogy az impró személyiség- és közösségépítő hatásán keresztül ezért az előadások mellett tréningjeinkre is várjuk azokat, akiknek játszani támad kedve.

Bemutató

Mi az az Itt és Most Közösségi Tér?

Az Itt és Most Közösségi Térben létrehozásakor egy olyan belvárosi helyet álmodtunk meg, ahol többféle művészeti ág és gondolkodásmód találkozhat. Hiszünk abban, hogy közösséget alkotni jó dolog, közösségben alkotni pedig még jobb. Pesti bázisunknak az improvizáció a fő profilja, de az Itt és Most Társulat előadásai és műhelyei mellett más közösségépítő programoknak és előadásoknak is otthont adunk. Színház, játék, irodalom, film, környezettudatosság – művészet, mint pozitív szenvedély!

Az Itt és Most Közösségi Térnek otthont adó ingatlan bérleti jogát Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának pályázatán nyertük el.

Amennyiben szükséged van befogadó térre művészeti produkciód megvalósításához, esetleg próba vagy tréning teret keresel, állunk rendelkezésedre. Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben.

Elhelyezkedés

Itt vagyunk!

Improvizációs színházunk a Kálvin tértől 3 perc sétára található és a bejárat az Erkel utca 15. felől nyílik. Könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A parkolás a környező utcákban este 22 óráig fizetős. Parkolóhelyet találni nem könnyű, kérjük, ha autóval érkezel, ezt vedd figyelembe.

Hírlevél
Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

Nagyon barátságos – érdekes, kedves, tiszta környezet!!! Az előadásban résztvevőkkel, közvetlen az előadás előtt és után is beszélgetni tudsz!!! Nagyon kedvesek, közvetlenek és segítőkészek! Az előadás különleges interaktív, közvetlen!
A gyerekekre nézve nagyon pozitív hatással van, pl.: fejleszti az önbizalmukat, és a kapcsolat teremtő képességüket! A felnőtteknek is, egy nagyon szórakoztató vidám élményt adnak a művészek! Mindenkinek nagyon ajánlom, kicsiknek és felnőtteknek egyaránt! Azt gondolom sokkal több ilyen típusú színházi előadáson kellene részt venniük az embereknek! Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat! – Csak így tovább ! 😉

Aradi Csaba

Valóban közvetlen, barátságos társulat, kiváló rögtönző tehetséggel. A háromnapos rendezvénysorozat remekül sikerült. Nekem különösen a közönség bevonásával történt akciók tetszettek: impró, társasjáték. Csak regisztrálás fejében két és félnapos, kiváló szórakozást nyújtottak, délelőttönként a gyerekeknek is. Minden játékos programban a jövőben is nagyon szívesen részt vennék. Az épület a központban, jó helyen van. A megközelítés könnyű, a parkolás nehézkes.

Eszperanto Rudolf