Itt és most közösségi tér

Látogass meg minket!

Egyedi helyszíneink nyitva állnak a Te számodra is

Társulatunk 2018 óta üzemelteti az Itt és Most Közösségi Teret

Célunk, hogy az impró személyiség- és közösségépítő hatásán keresztül ezért az előadások mellett tréningjeinkre is várjuk azokat, akiknek játszani támad kedve.

Bemutató

Mi az az Itt és Most Közösségi Tér?

Az Itt és Most Közösségi Térben létrehozásakor egy olyan belvárosi helyet álmodtunk meg, ahol többféle művészeti ág és gondolkodásmód találkozhat. Hiszünk abban, hogy közösséget alkotni jó dolog, közösségben alkotni pedig még jobb. Pesti bázisunknak az improvizáció a fő profilja, de az Itt és Most Társulat előadásai és műhelyei mellett más közösségépítő programoknak és előadásoknak is otthont adunk. Színház, játék, irodalom, film, környezettudatosság – művészet, mint pozitív szenvedély!

Az Itt és Most Közösségi Térnek otthont adó ingatlan bérleti jogát Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának pályázatán nyertük el.

Amennyiben szükséged van befogadó térre művészeti produkciód megvalósításához, esetleg próba vagy tréning teret keresel, állunk rendelkezésedre. Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben.

Elhelyezkedés

Itt vagyunk!

Improvizációs színházunk a Kálvin tértől 3 perc sétára található és a bejárat az Erkel utca 15. felől nyílik. Könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A parkolás a környező utcákban este 22 óráig fizetős. Parkolóhelyet találni nem könnyű, kérjük, ha autóval érkezel, ezt vedd figyelembe.

Hírlevél