Előadások

Szórakozunk Veletek!

Belőletek építkezve, rólatok játszunk, csak nektek!

Emlékszel, amikor a srácok a hátukon cipelték a napelemeket a megrendelőhöz, mert a sárban elakadt az autó? És az milyen, hogy a konyhában olyan magasan van a mikró, hogy az átlagos magasságúak is alig érik el?

Hallod, mikor az ügyfél SME-je felkérdezett, hogy a BR100 negyvenedik oldalán az OTL neve rosszul szerepel….Minden munkahelyen vannak olyan történetek, legendák, szállóigék és kifejezések, amiket csak Ti ismertek, nálatok viszont mindenki, és mindegy, hányszor halljátok őket, mosolyt csalnak az arcotokra. Osszatok meg velünk minél több ilyet, és engedjétek, hogy szórakozzunk veletek!

Mire épül az előadás?

Szórakozás

A „Szórakozunk Veletek!” formánk címéhez hűen 60 percnyi felhőtlen szórakozást nyújt a közönség számára. Az interaktivitás szintje a megrendelő igényeinek megfelelően alakítható.

Cégeknek

Kimondottan vállalati ügyfelek számára ajánlott céges eseményekre, bármilyen budapesti vagy vidéki helyszínen. Igény szerint tudunk gondoskodni a technikai felszerelésről is.

Testre szabott

Rövid, improvizált jelenetek, amelyeket a megrendelő mindennapjai ihletnek. Minden előadás az adott munkaközösség sajátosságaiból táplálkozik, és az éppen aktuális alkalomra kerül testre szabásra. Bővebben blog bejegyzésünkben is olvashatsz róla.

Közelgő előadások

Praktikus tudnivalók

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:
  • Igen, ez valóban egy olyan előadás, aminek se a műfaja, se a története nincs előre meghatározva.
  • Nincs szövegkönyv, nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.
  • A színpad a színészeké és közreműködőké – nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik.
Helyszín

Itt és Most Közösségi Tér,
1092 Budapest,
Ráday utca 18.

Bejárat az Erkel utca 15. felől, a 12-es kapucsengőt keresd!

VAGY

A megrendelő igényei alapján, budapesti vagy vidéki helyszín.

Általános információk
  • Cím: Szórakozunk Veletek! – szórakoztató improvizációs előadás, cégeknek
  • Hossz: kb. 60 perc
  • Célcsoport: cégek, munkahelyi közösségek
  • Személyi feltételek: egy játékmester, négy színész, egy technikus
  •  egy játékmester, egy zenész, négy színész, egy technikus
Hírlevél
Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

A tavalyi évben megrendezett, nyári, SZABAD A P-ART! rendezvényünkön óriási közönségsikert aratva lépett fel az Itt és Most Társulat. Úgy vélem, hogy egy igen tehetséges, jól összeszokott társulat előadását volt szerencsénk megnézni, egy olyan társulatét, akiknél valóban nincs két egyforma előadás, akik hetente, naponta képesek megújulni, rendkívül kreatívan és játékosan megmutatva mindennapjainkat, emberi szokásainkat, hibáinkat, és az élet édes-kesernyés, csodálatos létét komikusan megelevenítve.

Rita

SZABAD A P-ART!

Az első fellépésük után egyértelmű volt, hogy újra őket kérjük fel a tervezett gyerekszínházi előadásunkra, és ismét jól döntöttünk. Az Itt és Most Társulat tagjai fergeteges, vidám, ötletes előadást rögtönöztek, bevonva a gyerekeket és felnőtteket is a produkcióba.  Mivel mindenki remekül érezte magát, hamar elröppent az idő, a másfél órás előadást rövidnek éreztük. Elfogulatlanságunkat bizonyítja, hogy a jelenlévőktől is kaptunk köszönő leveleket, pozitív visszajelzéseket. Csak ajánlani tudjuk bárkinek ezt a tehetséges csapatot!

Juli, J+H Kft.

Gregersen Art Point