Képzések

Reimpró

Játssz velünk szerda esténként!

Töltsd fel magad impróval! Ajándékozz magadnak 3 órányi meglepetést, kapcsolódj, szabadítsd fel kreatív energiádat, mélyítsd önismeretedet!

Kéthetente 2023 júniusától  SZERDA esténként várjuk mindazokat, akik kibújnának a csigaházból, és felfedezésre, ismerkedésre, feltöltődésre vágynak. Minden héten más fókusz mentén improvizálunk és kísérletezünk együtt. Előképzettség nem előny és nem is hátrány, bárki szívesen látunk.

Amit a tréningek adnak neked

Rugalmasság

Ha szeretnél imprózni, és most nem fér bele az életedbe egy kurzus, tanfolyam, itt a helyed. Alkalmanként is regisztrálhatsz, hosszútávú elköteleződés nélkül játszhatsz és fejlesztheted magad.

Felfrissülés, nyitottság

Új impulzusokra vágysz? Nálunk megkapod. Adj teret valami olyannak is, amit még nem ismersz. 🙂 Ha imrópózol valahol, és szeretnél új emberekkel kapcsolódni, vagy barátaidat magaddal hozni, ez a lehetőség neked szól.

Támogatás, elfogadás

Ha kíváncsi kezdő vagy, és ezek az első lépéseid az impró irányába, szintén tárt karokkal várunk. Az első este végére máris új ismerőseid lesznek, és lehet, hogy egy hobbival is gazdagodsz.

Akikkel már dolgoztunk

Mi történik egy nyitott impró tréningen?

Hogy pontosan hogy alakul az este, nagyban múlik a résztvevők aktivitásán, érdeklődésén, az adott napi fókuszunkon, és rengeteg külső-belső tényezőn, amiket mind figyelembe veszünk, hogy a csoport számára a leghasznosabb és élvezetesebb módon töltsük együtt a rendelkezésünkre álló három órát. Persze vannak alapvetések, amikre mindig számíthatsz.

Jelen vagyunk

A regisztrációt követően a színházteremben jégtörő gyakorlatokkal indítunk, hátrahagyjuk napi feladatainkat. Abban segítjük a résztvevőket, hogy Itt és Most legyenek jelen, és egymásra hangolódjanak.

Kísérletezünk

A bemelegítés után elmerülünk az adott napi témában, és improvizálunk. Csoportos és páros játékokban, helyzetgyakorlatokban veszünk részt, ki-ki a maga habitusa, nyitottsága szerint.

Figyelünk egymásra

Minden alkalommal valami újat tudunk meg magunkról, egymásról, kapcsolatokról és belső működési mechanizmusainkról. Az imprószínházi játék emberi oldala is fontos nekünk, így a tapasztalatok, megélések megosztásához is teret biztosítunk.

 

Praktikus tudnivalók

Foglalkozások időpontja

Minden alkalom 18:00-21:00-ig tart,
az alábbi napokon:

  • június 7., 14., 21., 28.
Helyszín

Itt és Most Közösségi Tér,
1092 Budapest, Ráday utca 18.

Bejárat az Erkel utca 15. felől, a 12-es kapucsengőt keresd!

Mennyibe kerül?

6 000 Ft

/ fő / alkalom

Egyebek
  • Ha magaddal hozol még egy embert, ő féláron jön az első alkalommal! 😉
  • A tréningeket az Itt és Most Társulat tagjai vezetik, akik imprószínészek, trénerek, pedagógusok, felnőttképzési szakemberek. Készülni nem kell semmivel, kényelmes ruhában érdemes jönni.
  • Jelentkezni folyamatosan lehet, ha szeretnél csatlakozni, küldj előtte egy e-mailt nekünk.
Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

Ötödik éve veszek részt az Itt és Most Társulat kurzusain és előadásain. Mit ad nekem az impró? 180 perc intenzív kikapcsolódást kedves, intelligens emberek társaságában. Totális kiszakadást a hétköznapok monotonitásából. Amikor átlépem az Erkel utca 15. kapuját, megérkezek egy másik univerzumba, ahol bárki lehetek, bármi megtörténhet.

Gábor

Nekem az impró új közösségi élményt, barátokat, új kikapcsolódási lehetőséget adott. Segített, hogy a hétköznapokban is lazább legyek, ne gondoljak túl annyi mindent. Érdekes tapasztalásokat kaptam magammal kapcsolatban, hogy váratlan szituációkban hogyan reagálok. Az impróban nincs jó vagy rossz válasz, nem akarok megfelelni, és ezt már sikerül átemelni a hétköznapokba is.

Peti

Amikor először a véletlen sodort az Itt és Most műhelyébe, még nem sejtettem, hogy ennél ideálisabb hely számomra a kreatív energiák feltöltésére nem létezik. Felszabadít, mások felé odafigyelőbbé tesz, és hagyja, hogy a képzelet szárnyakon repítsen. Megtanít a csend, a gesztus, a hang erejére – az optimális önkifejezésre.

Andi