MáSzínház

Néptánc MÁSként! – nyílt néptánc foglalkozás a RUSzT fesztivál keretében

MáSzínház rendezésében
106 106 people viewed this event.

Tánc, ének, játék! Ez a három szó jellemzi leginkább ezt az értelmi fogyatékossággal élők részvételével zajló foglalkozást. A csoport tagjai különböző tájegységek táncait ismerik meg, népdalokat tanulnak, együtt énekelnek, illetve különböző népi játékokkal szórakoztatják magukat, egymást. Az érdeklődők külső szemként betekintést nyerhetnek a MáSzínház szakmai módszertanába.

Foglalkozásvezető: Huszár Katalin

A belépés díjtalan. A részvétel regisztrációhoz kötött: pontos létszám megjelölésével: kozosseg@mas-zinhaz.hu

A Ráday utca régóta Budapest egyik kulturális csomópontja, mely az utóbbi időben újra virágzásnak indult. Különlegessége, hogy az utcában és környékén több olyan független színház is működik, amelyek saját játszóhellyel rendelkeznek. Ez nem csak alkalmat teremt a kapcsolódásra, de felelősséget is, hogy más társulatok is bemutatkozhassanak nálunk és mi is minél inkább kapcsolódjunk egymáshoz. Az együttműködésekre, az átjárhatóságra, a kölcsönös rácsodálkozásra fektetjük a hangsúlyt.

A fesztivál három napja során színes összművészeti program várja a látogatókat, a szervező színházak saját előadásai mellett vendégfellépővel, képzőművészeti, irodalmi és zenei eseményekkel. A workshopokkal és művészeti foglalkozásokkal a látogatókat nyitottságra, párbeszédre és kreativitásra buzdítjuk.

A program ingyenes, nincs regisztrációhoz kötve.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/333370599221671

URL:

 

Dátum és idő

2023-11-04 @ 11:00 to
2023-11-04 @ 12:30
 

Esemény helyszín

 

Esemény kategória

Megosztás