ReBoot

Közösségi kapcsolódás, újraindulás a pandémia utáni világban.

Akikkel már dolgoztunk

Mit ad a program?

Elfáradtatok a nagy hajtásban? Kellene valami, ami feldobja és a munkatársakat? Különleges csapatépítő tréninget kerestek?

Indítsátok újra magatokat az Itt és Most Társulat csapatépítő tréningjével! Az improvizáció eszköztárából kölcsönvett gyakorlatokkal feltöltődhettek, hogy az év további részére új lendületet kapjatok.

Ha új kollégákat integrálsz, bővül a csapat, vagy változik a szokásos felállás, a közös tréningélmény alapvető fontosságú lehet az összhang megtalálásához. A ReBoot-on való résztvétel semmilyen színészi ambíciókat, előadói tapasztalatot nem igényel

Kellemesebb munkahelyi légkör

Akár a home office-ba, vegyes munkavégzésbe fáradtatok bele, akár a rutint akarjátok megtörni, az impovizációs tréning kiváló választás kiégés megelőzésére. A Reboot platformot biztosít harmonikusabb munkahelyi kapcsolatok kialakítására, az munkatársak közötti kommunikáció aktívabbá tételére.

Személyes erősségek kibontakoztatása

A ReBoot tréning fejleszti a kommunikációt, a kooperációt, erősíti az önbizalmat és a kreativitást, és lehetőséget ad arra, hogy kiderüljenek a munkatársak rejtett szuperképességei, segíti az interperszonális kapcsolatokat.

Eredményesebb munkavégzés

A munkavállalói élmény növelése a munkavégzésre is jó hatással van. Az oldott légkör, személyes erősségek megbecsülése növeli a kollégák motivációját és vállalkozó szellemét.

Hogy működik a ReBoot tréning?

Egy élményalapú gazdaság korában a munkáltatók számára elsődleges feladat a munkavállalói élmények iránti egyre növekvő igény felismerése. Ha olyan munkahelyi környezetet szeretnénk kialakítani, ahol proaktív, kreatív, szabadon gondolkodó kollégák vannak jelen, van egy kézenfekvő megoldás: játékosítás!

Falak lebontása

A csapatépítő tréning során a spontán interakciók gyökeresen átformálják a munka, a kapcsolatteremtés és kikapcsolódás ma ismert aspektusait.

Maradandó élmény

A játék ösztönös magatartás, segíti az információk feldolgozását, az átélt közös élményeken keresztül azok tárolása is tartósabbá válik.

Feszültségoldás

Az improvizációs technikák lehetőséget adnak valami új megteremtésére, rejtett energiákat szabadítanak fel, oldják a feszültséget.

Praktikus tudnivalók

Ha nem jártál még improvizációs tréningen:
  • A kollégáitok részéről semmilyen előzetes felkészülést nem igényelnek. Az aktív résztvétel, személyes jelenlét az egyetlen szükséglet.

  • Az időtartam és a résztvevők számának függvényében egyedi ajánlatot alakítunk ki számotokra. Ha hosszabb csapatépítő napra készültök, segítünk abban is, hogy megtaláljuk az ideális időpontot és körülményeket a ReBoot-hoz.

  • Az ideális Itt és Most ReBoot tréning időtartama minimum 3 óra, de akár egész napos csapatépítőt is tudunk biztosítani.

  • A résztvevőkkel 10-12 fős csoportonként egy szakértő tréner dolgozik. Lehetőség van rá, hogy ennél nagyobb létszámban kapjatok közös élményeket, erről az ajánlatkészítés során egyeztetünk.
  • Amennyiben speciálisabb, kifejezetten egy területre, problémára fókuszáló tréningre van szükségetek, a tréninget megelőző hetekben a vezetőkkel research interjút készítünk, hogy tényleg azt kapjátok, amire igazán szükségetek van.
  • A ReBoot tréning kiváló záróakkordja a Szórakozunk Veletek! előadás, a két szolgáltatást együtt, csomagban is megrendelheted.
Ajánlatkérés

Kíváncsi vagy, hogy miként tudná ez a program segíteni a cégedet?

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

“Köszönjük újra, hogy ezt a szuper csapatépítő programot megrendeztétek nekünk. A legjobb dicsérő szavak azok, amelyek közvetlenül a munkatársainktól érkeztek a program végén: szuper interaktív; dinamikus; elgondolkodtató; jó móka; rengeteg nevetés; ösztönző; csináljuk még egyszer.”

Peter Jones

ügyvezető igazgató
Happy Kids International Kindergarten and Nursery

“Sok tréningen voltunk már a kollégáimmal, de ilyen kötetlen, jó hangulatú, humoros, szórakoztató, ugyanakkor nagyon sokat adó programom még nem vettünk részt. Egyszerre volt készségfejlesztő és szókincsfejlesztő, ugyanakkor megmutatkozott, hogy különböző feladatoknál más-más hozzáállás/stratégia vezethet eredményre. A tréning során könnyen és gyorsan alakult ki együttműködés, összhang, jól tudtunk csapatban működni. Mindenkit egészen más oldaláról ismerhettünk meg, ami segített egymás jobb megértésében, elfogadásában, s az egymással való jobb kommunikációban.”

Dr. Vágyi Ferenc

ügyvezető
Camel Tax Consulting Kft.