A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Lépj velünk kapcsolatba!

Bázisaink

ittesmost_adress

Fadrusz Alkotó Műhely (FAM)

XI. kerület, Fadrusz u.12.

Budai bázisunk a Feneketlen-tó és Móricz Zsigmond körtér szomszédságában, a Fadrusz utcában található. Amellett, hogy a FAM az Itt és Most Társulat állandó játszóhelye, befogadótérként is működik, más imprós és színházi műhelyek is tréningeznek nálunk. Családias színháztermünkben volt már születésnapi rendezvény, jógaóra, és standup előadás is. Tanulócsoportokat belső, konyhakapcsolatos kistermünkben tudunk fogadni.

Email: fam@ittesmosttarsulat.hu

 

Itt és Most Közösségi Tér

IX. kerület, Ráday utca 18. fsz/4.

Az Itt és Most Közösségi Térben létrehozásakor egy olyan belvárosi helyet álmodtunk meg, ahol többféle művészeti ág és gondolkodásmód találkozhat. Hiszünk abban, hogy közösséget alkotni jó dolog, közösségben alkotni pedig még jobb. Pesti bázisunknak is az improvizáció a fő profilja, de az Itt és Most Társulat előadásai és műhelyei mellett más közösségépítő programoknak és előadásoknak is otthont adunk. Színház, játék, irodalom, film, környezettudatosság – művészet, mint pozitív szenvedély!

Az Itt és Most Közösségi Térnek otthont adó ingatlan bérleti jogát Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának pályázatán nyertük el.

Email: raday@ittesmosttarsulat.hu

Támogatóink

E-mail címek

ikon

FAM - Fadrusz Alkotó Műhely

Itt és Most Közösségi Tér

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF