A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Csapatépítés az Itt és Most Improvizációs Társulattal!

Ha már unod a megszokott csapatépítő tréningeket, és valami igazán szórakoztatóra és különlegesre vágysz, jó helyen jársz!

céges csapatépítés

Állandó előadásaink és műhelyeink mellett egyedi megrendelésre is alakítunk ki programterveket, figyelembe véve az elérendő célokat, a közönség/csoport igényeit. Számos szervezethez vittünk előadást, tréninget. Foglalkozásaink alapelve az önkéntes tevékenység, az oldott légkör, a kölcsönös figyelem és empátia.

Akár a cég arculatához szabott szórakoztatás, akár közösségépítés, céges csapatépítés vagy készségfejlesztés a cél, érdemes hozzánk fordulni. Budapesti és vidéki helyszíneken is vállalunk fellépést, workshopot, rugalmasan, rövid határidővel is.

CSAPATÉPÍTÉS CSOMAGOK

eloadas-2

EGYEDI IMPROVIZÁCIÓS SZÍNZÁZI ELŐADÁS

Kifejezetten ajánlott nagy csoportok számára. Lehet interaktív, a közönség bevonásával, vagy hagyományos.

trening-2

IMPROVIZÁCIÓS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Improvizációs alapokra épülő, szórakoztató csapatépítő tréning – akár párhuzamosan több kisebb csoportban is.

kombinalt-2

KOMBINÁLT CSOMAG

Mind az előadást, mind az improvizációs tréninget tartalmazza. 

Számos szervezethez vittünk előadást, tréninget.

Íme néhány vélemény a teljesség igénye nélkül. 🙂

„Ügyfelünk nagyon izgatottan várta a résztvevők által nem igazán ismert programot. Kezdetben tartottak is tőle, hogy ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból. Ám már az első pár perc bebizonyította, hogy maradandó élményben lesz részük. Az előadást kedvük szerint irányíthatják. Így nem lámpalázas résztvevőként, hanem magabiztos rendezőként élvezhették a műsort. Humoros, fordulatos, örök élmény volt.”

Péter

Clair&Curtis
„Szimpóziumainkon már két alkalommal szórakoztatták kozmetikus partnereinket az Itt és Most Társulat tagjai. A határtalan kreativitás egészen elképesztő, fergeteges hangulatot eredményezett mindkét alkalommal, a közel száz hölgy mindegyike rendkívüli módon élvezte az előadást. Cégünk profilját az Itt és Most remekül építette az előadásába, további pluszt adva az amúgy is magas színvonalú szórakoztatáshoz. Lendületes, ötletes megoldások, teljes elhivatottság, valódi improvizáció, tökéletes profizmus – így jellemezném őket.”

Gábor

MATIS Magyarország
"Az Itt és Most Társulattal Dán napunk szervezésénél kerültünk kapcsolatba, amikor a programunk küldetéséhez igazodva egy olyan előadást szerettünk volna elhívni, amely nem a passzív szemlélődésre, hanem aktív közreműködésre készteti nézőit. A dánokkal kapcsolatos sztereotípiáinkat bemutató, interaktív jelenetekre épülő produkciót szerettünk volna, széles korosztálynak, gyermekektől az idősekig. Sokoldalú kérésünket végtelen rugalmassággal kezelte a társulat, folyamatos együttműködő készségük, kiszámítható kapcsolattartásuk, rendszeres visszajelzéseik különösen jó benyomást tettek ránk, és nagyban megkönnyítették a szervezői munkát. Végezetül amit A dánokról című előadáson láttunk: tehetség, kreativitás, lendület, humor, feszültség, feloldás, vidám és elégedett közönség. Az Itt és Most Társulat tagjai mind szakmailag, mind lélekben felkészülten, időben jelentek meg nálunk. Az egyes jelenetekben komoly színészi tudásról tettek tanúbizonyságot. A közönséggel hamar megtalálták a közös hangot. Könnyen tudtak oldott hangulatot teremteni bármiféle populáris elem használata nélkül. Tartalmas, de szórakoztató előadásuk nagyban hozzájárult rendezvényünk sikeréhez."

Szervező

Wekerlei Kultúrház és Könyvtár
"Az IttésMost társulat kollégáival nagyon élveztük a közös munkát a „Health and Social Care” területén, melyet annak ellenére, hogy nem sok idejük volt a felkészülésre nagyon profin megoldottak. Szívvel- lélekkel és valósághűen játszották a betegszerepeket. A társulat tagjainak az sem okozott problémát, hogy egy nap egymás után többször kellett ugyanazt a feladatot teljesíteni. Csodálatos volt megtapasztalni ezt az elhivatottságot és a team-munkában való rugalmasságot. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is lesz alkalmunk a közös munkára, de az előadásaitokon biztos találkozunk majd, mert nagy rajongóitokká váltunk.”

Dr. Mártai Istvánné és György Annamária

EuroSkills2018 Health and Social Care

A MEGRENDELÉS MENETE

1

 Fontos tudnunk, milyen szándékkal, milyen helyszínre, milyen célközönség számára keres a megrendelő programot.

2

Azt is meg kell határozni, hogy milyen mértékű résztvevői aktivitást szeretne elérni, tréningben vagy előadásban gondolkodjunk-e?

3

Mennyire legyen interaktív?

Szervező munkatárunkkal a szervezes@ittesmosttarsulat.hu e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot, vagy a lenti űrlap kitöltésével is tudsz üzenetet küldeni. Az alapinformációk egyeztetése után küldünk egy ajánlatot, ami tartalmazza a program típusát, időkeretét, rövid leírást és az árat. Természetesen személyes megbeszélésre is van lehetőség.

ikon

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ BÁTRAN!

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF