Karácsonyi program cégeknek Impro előadás - ITT ÉS MOST TÁRSULAT

Nevetés, könnyedség, improvizáció, csapatépítés most karácsonykor az Itt és Most Társulattal!

Szórakozunk Veletek!!!

Improvizációs karácsonyi előadások pontosan Rátok szabva!

céges csapatépítés

Emlékszel, amikor a srácok a hátukon cipelték a napelemeket a megrendelőhöz, mert a sárban elakadt az autó?

És az milyen, hogy a konyhában olyan magasan van a mikró, hogy az átlagos magasságúak is alig érik el?

Hallod, amikor az OTP SME-je felkérdezett, hogy a BR100 negyvenedik oldalán az OTL neve rosszul szerepel...

 

Minden munkahelyen vannak olyan történetek, legendák, szállóigék és kifejezések, amiket csak Ti ismertek, nálatok viszont mindenki, és mindegy, hányszor halljátok őket, mosolyt csalnak az arcotokra. Osszatok meg velünk minél több ilyet, és engedjétek, hogy szórakozzunk Veletek!

Az Itt és Most Társulat színészei rövid, improvizált jeleneteket játszanak Nektek, amelyeket a Ti mindennapjaitok ihletnek. Zsebszöveg, Bekérdező, Néma Bob, Lassítás, 1-2-3-4, Elfordítás, mind-mind klasszikus rövid formátumú játékok, amelyek neve ismerősen hangozhat.

Minden előadás Belőletek táplálkozik, Rátok és az éppen aktuális alkalomra – legyen az Karácsony, Halloween...– kerül testreszabásra, és akár részeseivé is válhattok, az igényeiteknek megfelelően.

Amit kínálunk:

  • 60+ perc önfeledt szórakozás
  • Négy profi improvizációs színész és egy műsorvezető
  • Gondos felkészülés és testre szabott műsorszámok
  • Az igényeiteknek megfelelő mértékű interakció a közönséggel
  • Szükség esetén helyszín Budapest belvárosában (Ráday utca, Itt és Most Színház és Közösségi Tér), de szívesen utazunk Hozzátok bármilyen vidéki helyszínre is
  • Igény szerint technika és a technikát kezelő személyzet (hangosítás, zene, mikroportok, reflektorok)

Engedd, hogy szórakozzunk Veletek!

Számos szervezethez vittünk előadást, tréninget.

Íme néhány vélemény a teljesség igénye nélkül. 🙂

„Ügyfelünk nagyon izgatottan várta a résztvevők által nem igazán ismert programot. Kezdetben tartottak is tőle, hogy ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból. Ám már az első pár perc bebizonyította, hogy maradandó élményben lesz részük. Az előadást kedvük szerint irányíthatják. Így nem lámpalázas résztvevőként, hanem magabiztos rendezőként élvezhették a műsort. Humoros, fordulatos, örök élmény volt.”

Péter

Clair&Curtis
„Szimpóziumainkon már két alkalommal szórakoztatták kozmetikus partnereinket az Itt és Most Társulat tagjai. A határtalan kreativitás egészen elképesztő, fergeteges hangulatot eredményezett mindkét alkalommal, a közel száz hölgy mindegyike rendkívüli módon élvezte az előadást. Cégünk profilját az Itt és Most remekül építette az előadásába, további pluszt adva az amúgy is magas színvonalú szórakoztatáshoz. Lendületes, ötletes megoldások, teljes elhivatottság, valódi improvizáció, tökéletes profizmus – így jellemezném őket.”

Gábor

MATIS Magyarország
"Az Itt és Most Társulattal Dán napunk szervezésénél kerültünk kapcsolatba, amikor a programunk küldetéséhez igazodva egy olyan előadást szerettünk volna elhívni, amely nem a passzív szemlélődésre, hanem aktív közreműködésre készteti nézőit. A dánokkal kapcsolatos sztereotípiáinkat bemutató, interaktív jelenetekre épülő produkciót szerettünk volna, széles korosztálynak, gyermekektől az idősekig. Sokoldalú kérésünket végtelen rugalmassággal kezelte a társulat, folyamatos együttműködő készségük, kiszámítható kapcsolattartásuk, rendszeres visszajelzéseik különösen jó benyomást tettek ránk, és nagyban megkönnyítették a szervezői munkát. Végezetül amit A dánokról című előadáson láttunk: tehetség, kreativitás, lendület, humor, feszültség, feloldás, vidám és elégedett közönség. Az Itt és Most Társulat tagjai mind szakmailag, mind lélekben felkészülten, időben jelentek meg nálunk. Az egyes jelenetekben komoly színészi tudásról tettek tanúbizonyságot. A közönséggel hamar megtalálták a közös hangot. Könnyen tudtak oldott hangulatot teremteni bármiféle populáris elem használata nélkül. Tartalmas, de szórakoztató előadásuk nagyban hozzájárult rendezvényünk sikeréhez."

Szervező

Wekerlei Kultúrház és Könyvtár
"Az IttésMost társulat kollégáival nagyon élveztük a közös munkát a „Health and Social Care” területén, melyet annak ellenére, hogy nem sok idejük volt a felkészülésre nagyon profin megoldottak. Szívvel- lélekkel és valósághűen játszották a betegszerepeket. A társulat tagjainak az sem okozott problémát, hogy egy nap egymás után többször kellett ugyanazt a feladatot teljesíteni. Csodálatos volt megtapasztalni ezt az elhivatottságot és a team-munkában való rugalmasságot. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is lesz alkalmunk a közös munkára, de az előadásaitokon biztos találkozunk majd, mert nagy rajongóitokká váltunk.”

Dr. Mártai Istvánné és György Annamária

EuroSkills2018 Health and Social Care
"Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Magyar Posta Zrt. nevében az Itt és Most Társulat tagjainak és ezen belül személyesen Neked, hogy 2019. november 28-án a PEK munkatársait és vezetőit egy kiemelkedő színvonalú improvizációs előadással örvendeztettétek meg. Az előadás igen nagy sikert aratott a 318 fő résztvevő, a jelen lévő vezetőség és a szervezők körében egyaránt. Külön köszönjük a nagy fokú rugalmasságotokat és együttműködéseteket, tekintettel a szűkös határidőkre és a folyamatosan változó igényekre, melyekhez gyorsan alkalmazkodva minden kérésünknek eleget tettek. A Társaság előadását az általunk tapasztaltak alapján jó szívvel ajánljuk bármilyen vállalati, vagy magán jellegű rendezvényre."

Hollóné Baran Éva

Magyar Posta - Oktatási Osztály - osztályvezető
"Engedjétek meg, hogy az egész Greenpeace csapat nevében megköszönjem nektek azt az elképesztően sok munkát, amit nyomtatok az elmúlt pár hétben; illetve szeptember óta. Azt gondolom, hogy valami olyat alkottatok, alkottunk közösen, ami hiánypótló és nagyon fontos társadalmi hatása van. Köszönöm nektek, hogy végig nagyon rugalmasan, lelkiismeretesen és nem mellesleg roppant jó hangulatban dolgoztatok velünk, a sulikkal és a diákokkal. Tudom, hogy a rugalmasságotokra bizony szükség is volt, mert sokszor szűkös határidővel és sok feladattal néztetek szembe. Remélem, hogy valamelyest kárpótolt titeket az, hogy egy olyan ügyön tudtunk együtt dolgozni, ami tényleg azoknak a fiataloknak a jövőjéről szól, akiknek ti előadtatok. Összesen csak két alkalmon lehettem ott személyesen, ezeket az élményeket nagyon köszönöm nektek. Nagyon jól szórakoztam és jó volt látni, hogy a fiatalok is mennyire élvezik ezeket. Bízom abban, hogy egy csomó fontos gondolat magját elültettétek bennük."

Nyitray Dániel

Greenpeace Magyarország - közösségi kampányfelelős
"Szeretnék ezúton is köszönetet mondani a Társulat minden tagjának, nagyon jól szórakoztunk, az évzáró vacsoránk csúcspontja volt az előadásotok! Kollégáim azt mesélték, hogy még napokkal később is nevettek a poénokon. "

Ambrus Annamária

WM Laboratory Kft. - cégvezető
"Kérlek tolmácsold a többieknek is, hogy mindenkinek nagyon tetszett az előadás! Sikerült megfeledkeznünk a munkáról, annyi vidám percben volt részünk 🙂 Többen szóltak, hogy ezentúl ilyen előadást szervezzünk."

Korponai Éva

Biorganik Online Kft. - irodavezető
"Zseniálisan szórakoztunk! Voltak sírvaröhögős pillanatok és néha kínosan releváns helyzetek 🙂 Sokan mondták, hogy nem tudták mit várjanak egy ilyen online eseménytől, de nagyon jól érezte magát mindenki."

Illés

Google Magyarország

A MEGRENDELÉS MENETE

Egyes szám piktogram

 Fontos tudnunk, milyen szándékkal, milyen célközönség számára keres a megrendelő programot.

Kettes szám piktogram

Azt is meg kell határozni, hogy milyen mértékű résztvevői aktivitást szeretne elérni, tréningben vagy előadásban gondolkodjunk-e?

Hármas szám piktogram

Mennyire legyen interaktív?

Szervező munkatársunkkal a szervezes@ittesmosttarsulat.hu e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot. Amennyiben telefonon szeretnéd megbeszélni a részleteket a +36 30 274 6928-as telefonszámon Szőke Gáborral tudod megtenni. Az alapinformációk egyeztetése után küldünk egy ajánlatot, ami tartalmazza a program típusát, időkeretét, rövid leírást és az árat. Természetesen személyes/videó konferencia megbeszélésre is van lehetőség.

ikon

HA KÉRDÉSED VAN, ÍRJ BÁTRAN A SZERVEZES@ITTESMOSTTARSULAT.HU CÍMRE!

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2021, Itt és Most Társulat          ÁSZF