Cégeknek

Színészi támogatás

Különleges projektek, egyedi megoldások

Akikkel már dolgoztunk

Mit ad a program?

Az improvizáció nem csak színházi célokra alkalmazható. Segítségével professzionális támogatást nyújtunk a soft skillek fejlesztésben, helyzetek szimulálásában. Akár előre megírt helyzetgyakorlatról, akár rögtönzött jelenetről van szó, színészeink rugalmasan reagálva, megrendelői igényeknek megfelelően segítenek abban, hogy kihozzátok a maximumot az eseményből és a kollégákból. Az Itt és Most Társulat állította össze a 2018-as magyarországi és a 2021-es grazi nemzetközi EuroSkills verseny színészcsapatát, 2022-ben pedig Montreuxban segítette a hotelrecepciósok szakmai megmérettetését színészi támogatással a World Skills Special Edition rendezvényen.

Igényfelmérés

Felteszünk minden olyan kérdést, amit a közös munkavégzés kereteinek kidolgozásához érdemes végiggondolni, és a megrendelői igényekre reagálva alakítjuk ki ajánlatunkat.

Szakértelem

Szervezőként, projektvezetőként bőven elég, ha a saját szakterületed képviseled. A színészi asszisztenciát igénylő munkában, színészek instruálásában bátran bízd magad ránk. Akár a koordináció terhét is levesszük válladról.

Partnerség

Projekted, rendezvényed sikerét saját ügyünknek tekintjük. Partnerként gondolkodunk együtt, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az eseményből.

Miért dolgozz az Itt és Most improvizációs színészeivel?

Az Itt és Most Társulat színészei közül sokan maguk is trénerek, és rendezvények szervezésében is tapasztaltak, így tudják, mennyi munkával jár egy konferencia, céges esemény vagy akár egy fesztivál  létrehozása. A legnagyobb előny azonban, hogy hivatásszerűen foglalkoznak váratlan helyzetek megoldásával, azonnali reakciót igénylő színpadi és színpadon kívüli helyzetekkel. Amire számíthatsz:

Rugalmasság

Színészeink fel vannak készülve a váratlan helyzetekre, gyors változásokra. A fix keretektől sem riadnak vissza, ugyanakkor nem fagynak le, ha valami nem a várakozások szerint alakul, hiszen épp arra tréningezik magukat, hogy az adott helyzetre reagáljanak.

Stabilitás

A rugalmasság megbízható, stabil jelenlétet is hoz magával. Összeszokott csapatként, egymást támogatva a nehéz helyzeteket nem problémaként, hanem lehetőségként értelmezzük.

Oldott légkör

Az Itt és Most Társulatban hiszünk az improvizáció alapelveiben. Empátia, közös építkezés, a körülmények és lehetőségek szerinti reakció, humor, pozitív gondolkodás -minden munkánkban tükröződnek ezek az értékek.

Praktikus tudnivalók

  • Időtartam: megrendelői igényeknek megfelelően
  • Módszer: helyzetek szimulációja forgatókönyv alapján, vagy improvizatív módon
  • Személyi feltételek: társulatunk tagságából 1-10 improvizációs színházi technikákban jártas színészt tudunk biztosítani, igény szerint külső kollégákat is bevonunk
  • Kommunikációs és ügyfélkezelési tréningre, interjútechnikai tréningre
    Szakmai versenyekre (referencia: EuroSkills, Wordskills), vagy egyéb programra
  • Egyedi ajánlat az időtartam és a résztvevők számának függvényében
Ajánlatkérés

Kíváncsi vagy, hogy miként tudná ez a program segíteni a cégedet?

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

“Mint aki együtt dolgozott az Itt és Most Társulat színészeivel az Euroskills 2021 kiemelt jelentőségű rendezvényen, szeretettel ajánlom az egész csoportot bármilyen rendezvényre, ahol profi színészekre van szükség. A színészekkel könnyű volt egyeztetni, nagyon felkészültek, rugalmasak voltak és mindig időben rendelkezésre álltak. Angol tudásuk kiváló. A szereplők közreműködésének köszönhetően a rendezvény gond nélkül és gördülékenyen zajlott le. Köszönöm a segítségét!”

Oliver Lang

Instruktor, Hotel-Receptioning
Euroskills 2021