Képzések 

Délelőtti Örömjáték

Indítsd feltöltődve a napot!

Te is délutáni munkarendben dolgozol? Netán anyuka vagy, vagy egyetemista? Bosszant, hogy minden jó közösségi program estére esik?

Ajándékozz magadnak hetente három óra délelőtti örömjátékot! Előképzettség nem szükséges, minden feltöltődni vágyó felnőttet várunk!

Amit a tréningek adnak neked

Flow Élmény

„Játszani is engedd” magad – mi segítünk abban, hogy elmerülj és belefeledkezz a folyamatba. Az alkotás és kreativitás átélése segít mentálhigiénés egészséged megőrzésében, a napos oldal megtalálásában.

Elengedés, felszabadulás

A rögtönzés lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk minket nem segítő viselkedésmintáktól, gátakról. Ugyanakkor nincs elvárt eredmény, nem próbáljuk konzerválni a pillanatot, az improvizáció a jelenről szól.

Figyelem, törődés

Amellett, hogy kikapcsolódsz, és megtanulsz „itt és most” jelen lenni, törődést adsz és kapsz másoktól és magadtól is.

Ébredő kíváncsiság

Mellékhatásként előfordulhat, hogy kedvet kapsz ahhoz, hogy jobban megismerd ezt a csodás módszert; vagy egy-egy résztémában jobban elmerülj.

Társasági élmények fokozódása

Tréningjeinken edzed a koncentrációdat, kommunikációs és szociális képességeidet. Aki rendszeresen improvizál, rugalmasabb lesz, és könnyebben tudsz kapcsolódni környezetéhez.

Szemléletmódbeli változás

Könnyen megeshet az is, hogy a hétköznapjaidban is megérzed idővel az impró hatását – ha ez történik, ne légy rest megosztani velünk!

Az imprózás kedvező hatásai

Akikkel már dolgoztunk

Hogyan épülnek fel a tréningek?

Hogy pontosan mivel töltjük a délelőttöt, nagyban múlik a résztvevők aktivitásán, érdeklődésén, az adott napi fókuszunkon, és rengeteg külső-belső tényezőn, amiket mind figyelembe veszünk, hogy a csoport számára a leghasznosabb és élvezetesebb módon töltsük együtt a rendelkezésünkre álló három órát. Persze vannak alapvetések, amikre mindig számíthatsz.

Önkéntesség

A foglalkozásokon semmi nem kötelező, nincs egységes elvárás, mindenki a saját komfortzónájának határait próbája rugalmassá tenni.

Kapcsolódás

Sok csoportos, mozgásos játékra, figyelmet-és koncentrációt edző gyakorlatra lehet számítani, amikkel felkészítjük magunkat az improvizációra.

Imprós alapvetések

Megismerkedünk imprós alapfogalmakkal, megtudjuk, mi fán terem az ajánlat, blokk, változás. Jeleneteket játszunk, megtanulunk néhány szabályjátékot, szuperhőssé változunk, és megmentjük a világot. 

Praktikus tudnivalók

Foglalkozások időpontja

Minden alkalom 9:30-12:30-ig tart,
az alábbi napokon:

  •  május 9., 16., 23., 30.,
  • június 6., 13., 20., 27.
Helyszín

Itt és Most Közösségi Tér,
1092 Budapest, Ráday utca 18.

Bejárat az Erkel utca 15. felől, a 12-es kapucsengőt keresd!

Mennyibe kerül?

6 000 Ft

/ fő / alkalom

VAGY

22 000 Ft

/ fő / 4 alkalom

Vásárolj meg egy 4 alkalmas bérletet kedvezményesen, melyet egy hónapig használhatsz fel.

Egyebek
  • A bérlet érvényességi ideje: az aktuális hónap.
  • Ha magaddal hozol még egy embert, ő féláron jön az első alkalommal! 😉
  • Jelentkezni folyamatosan lehet, ha szeretnél csatlakozni, küldj előtte egy e-mailt nekünk.
  • A csoportot a járványvédelmi intézkedések betartásával tudjuk megtartani.
Jelentkezés

Belevágnál ebbe az izgalmas útba velünk?

Töltsd ki a jelentkezési lapot és hamarosan küldjük a részleteket a lent megadott email címedre


Ügyfél vélemények

Rólunk mondták

Ötödik éve veszek részt az Itt és Most Társulat kurzusain és előadásain. Mit ad nekem az impró? 180 perc intenzív kikapcsolódást kedves, intelligens emberek társaságában. Totális kiszakadást a hétköznapok monotonitásából. Amikor átlépem az Erkel utca 15. kapuját, megérkezek egy másik univerzumba, ahol bárki lehetek, bármi megtörténhet.

Gábor

Nekem az impró új közösségi élményt, barátokat, új kikapcsolódási lehetőséget adott. Segített, hogy a hétköznapokban is lazább legyek, ne gondoljak túl annyi mindent. Érdekes tapasztalásokat kaptam magammal kapcsolatban, hogy váratlan szituációkban hogyan reagálok. Az impróban nincs jó vagy rossz válasz, nem akarok megfelelni, és ezt már sikerül átemelni a hétköznapokba is.

Peti

Amikor először a véletlen sodort az Itt és Most műhelyébe, még nem sejtettem, hogy ennél ideálisabb hely számomra a kreatív energiák feltöltésére nem létezik. Felszabadít, mások felé odafigyelőbbé tesz, és hagyja, hogy a képzelet szárnyakon repítsen. Megtanít a csend, a gesztus, a hang erejére - az optimális önkifejezésre

Andi