A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Születésnap / Esküvő

Improvizációs színház

Azon gondolkozol, milyen közösségi élménnyel lehetne kiváltani a lakodalmi vonatozást? Ha szeretnéd különlegesebbé tenni a nagy napot, vagy éppen egy születésnapi meglepetéshez keresel ötletet, jó helyen jársz. Ajándékozz élményt! Az Itt és Most Társulat személyre szabott előadásai garantáltan összehozzák a társaságot.

Vélemények

„Legjobb szülinap, nagyon köszönöm!”

Fanni

Ünnepelt
„Szülinapi ajándék ötlet, amely a vendégeknek is ajándék lett. Kacagós este, odaadó vendéglátókkal.”

Zsuzsa

Vendég
"Fantasztikusak voltatok! A család és a barátok azóta is áradoznak rólatok, hogy az ilyen élményajándékok a legjobbak és köszönik az estét. Még az is lehet, hogy lesz még pár ilyen felkérésetek. 🙂 Köszönöm, hogy minden vicces apróságot megjegyeztetek, hogy kedvesek és profik voltatok, hogy kedveskedtetek Fanni kedvenc ételeivel. Köszönjük a sok Harry Pottert és Rozsomákot, a sok interaktivitást és mosolyt. Menni fogunk előadásra is! Nem szabadultok meg tőlünk."

Judit

Vendég
"Szeretném még egyszer megköszönni Nektek a múlt heti fellépéseteket! Csak, hogy értsétek, a barátaim fantasztikus partyt ajándékoztak, de az előadásotok különösen is emelte az élményt. Nagyon szellemes és egyben személyes is volt! Többek között az állásinterjút azóta is parafrazeáljuk! Viszem jóhíreteket, és remélem, még találkozunk is! Üdv! Gyuri ... a kémények áldozata"

Rubovszky György

Ünnepelt

A megrendelés menete

1

Fontos tudnunk, milyen szándékkal, milyen helyszínre, milyen célközönség számára keres a megrendelő programot.

2

Azt is meg kell határozni, hogy milyen mértékű résztvevői aktivitást szeretne elérni, tréningben vagy előadásban gondolkodjunk-e?

3

Mennyire legyen interaktív?

Szervező munkatárunkkal a szervezes@ittesmosttarsulat.hu e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot. Az alapinformációk egyeztetése után küldünk egy ajánlatot, ami tartalmazza a program típusát, időkeretét, rövid leírást és természetesen az árat. Természetesen személyes megbeszélésre is van lehetőség.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF