Csapatépítő programok újrakezdéshez

2021. nov 2. | Itt és Most Társulat Hírek és Blog, Saját híreink

Másfél év home office után nehéz a visszaszokás a mindennapokba. A munkahelyi csapatnak újra együtt kell dolgoznia új körülmények között, akár új kollégákkal. Változatos, egyénre szabott csapatépítő játékainkkal segíteni tudunk abban, hogy frissen, új lendülettel, tényleg csapatként dolgozzatok együtt! Nagy szünet után A karantén során nem volt lehetőség akár az új munkatársak megismerésére. De már […]
Itt és Most Társulat 3 tagja, Szőke Gábor, Borbás Gergő, Győri Zoltán.

Itt és Most Társulat 3 tagja, Szőke Gábor, Borbás Gergő, Győri Zoltán.

Másfél év home office után nehéz a visszaszokás a mindennapokba. A munkahelyi csapatnak újra együtt kell dolgoznia új körülmények között, akár új kollégákkal. Változatos, egyénre szabott csapatépítő játékainkkal segíteni tudunk abban, hogy frissen, új lendülettel, tényleg csapatként dolgozzatok együtt!

Nagy szünet után

A karantén során nem volt lehetőség akár az új munkatársak megismerésére. De már régebbi kollégákkal is lehet, hogy nehezebben dolgoztok együtt. Csapatépítő tréningekkel az Itt És Most Társulat egyedi tervvel, a céljaitoknak megfelelve hoz el különböző játékokat, amelyekkel lendületesebben kezdhetitek újra. Figyelembe vesszük, hogy nektek mik az igényeitek, milyen játékokkal tudtok egy oldottabb, produktívabb légkört megteremteni egymásnak. Hogy később is egy empatikus, egymásra odafigyelő közösség alakuljon ki a cégben, vagy ez legyen erősebb. Az improvizációs színházból inspirálódott játékok az együttlétet, az élő találkozásokat teszi tartalmasabbá. Így végül egy eredményes, termékeny csapat állhat össze, akik egymást erősítik.

Csapatépítő ötletek

Társulatunk tagjai sokéves drámatanári és improvizációs színészi tapasztalattal rendelkeznek. Az a célunk, hogy minél inkább a Nektek megfelelő gyakorlatsorral készüljenek, hogy a különböző játékok Titeket segítsenek a legjobban. Ezért többek között figyelembe vesszük, hogy milyen szándékkal, milyen helszínre, milyen célközönség számára kerestek programot. Közösségépítés, készségfejlesztés, szórakozás… stb. Vagy mennyire szeretnétek interaktívat? Vagy vicceset? Ti mondjátok meg mit szeretnétek erősíteni, mire figyeljünk oda, mit szerettek, milyen hosszan, milyen problémákkal szoktatok gyakrabban találkozni és mi az, amiben ti csapatként már erősebbek vagytok és csak fejleszteni szeretnétek. Közös célunk egy olyan légkör fejlesztése, ahol egymásra tudtok figyelni, jobban meg tudjátok érteni egymást és ezáltal egy kellemesebb, toleránsabb atmoszférába érkeztek meg nap mint nap.

Tréning online

Az Itt És Most Társulatunk budapesti és vidéki helyszínekre is elhozza Nektek a egyedi, személyre szabott csapatépítő játékokat. Azonban, ha jobban megfelel egy online videósorozat, ami ezeket a különböző, az improvizációs színházból átvett csapatépítő ötleteket, tréningtechnikákat tartalmazza, akkor lehetőségeteket van megvásárolni oktató videóinkat. Ennek előnye, hogy együtt, közösen csináljátok végig az energetizáló, aktivizáló gyakorlatokat.

Egy jól működő csapat

Itt és Most Társulat tagjai vidáman.

Itt és Most Társulat csapattagjai vidáman.

Kijelölt cél, hogy ne az egyén kerüljön központba, hanem a közös építkezés, hogy egymás ötleteivel tudjunk valami olyat elérni, amit egy feszengő légkörben nem lehet. A kreatív gondolkodást szeretnénk elősegíteni, ami napjainkban leginkább sikerre vezet. Tréningeinken új perspektívákat szeretnénk felnyitni előttetek, hogy olyan hétköznapi szituációkban történő események, mint egy prezentáció közbeni probléma természetes, és még jól is elsülhet. Imprós gyakorlataink olyan különböző soft skilleket fejlesztenek mint együttműködési és kommunikációs képességek, alkalmazkodási készség, felelősségvállalás a csoportban, helyzetfelismerés, kreativitás, problémamegoldás, ön- és társismeret!