Miért válaszd a karácsonyi csapatépítést?

2021. nov 9. | Itt és Most Társulat Hírek és Blog, Saját híreink

✨ Miért válaszd a karácsonyi csapatépítést? Az Itt és Most Társulat kreatív, vicces csapatépítő programot kínál Nektek karácsonykor! Az ünnepek előtt egy olyan interaktív, improvizációs színházi előadással lephetitek meg csapatotokat, ami sok nevetést, pihenést és szórakozást tartalmaz. Egy ilyen együttműködésen és szórakozáson alapuló céges karácsony egy személyes ajándék lehet minden kollégának. ✨ Mitől válik egy […]

✨ Miért válaszd a karácsonyi csapatépítést?

Az Itt és Most Társulat kreatív, vicces csapatépítő programot kínál Nektek karácsonykor! Az ünnepek előtt egy olyan interaktív, improvizációs színházi előadással lephetitek meg csapatotokat, ami sok nevetést, pihenést és szórakozást tartalmaz. Egy ilyen együttműködésen és szórakozáson alapuló céges karácsony egy személyes ajándék lehet minden kollégának.

✨ Mitől válik egy előadás karácsonyi csapatépítéssé?

Minden cégnek, csapatnak megvannak a saját poénjai, vicces történetei, olyanok, amiket csak egymás közt értetek. Ezeket felhasználva alkot az Itt és Most Társulat különböző improvizált, humoros jeleneteket számotokra, ami attól lesz személyes, hogy olyan élmények elevenednek meg előttetek, amelyeket csak Ti értetek. Karácsonyra egy ilyen improvizációs színházi előadás tökéletes meglepetés arra, hogy jó hangulatban, könnyeden zárjátok az évet! A Társulat színészei élményeiteket felhasználva különböző játékokat hoznak el Nektek, melyek által egy interaktív előadásnak lehettek részei. Dobjátok fel a megszokott, klasszikus, céges karácsonyokat, válasszatok egy más fajta élményt, egy új élményt, ami lehet az elkövetkezendő időszakot is könnyedebbé, felszabadultabbá varázsolja. Az improvizációs színház rejtelmei mind magában hordozzák ezeket az új lehetőségeket. Próbáljatok ki egy alternatív céges karácsonyt, ami bár ismeretlen, de mindenképpen izgalmas új élményeket tartogat a számotokra!

✨ Miért különleges egy ilyen csapatépítés?

Az Itt és Most Társulat olyan igazi alternatívát kínál Nektek karácsonyi csapatépítés gyanánt, ami csakis a Ti igényeitekre, élményeitekre, történeteitekre van szabva. Miután megosztottátok a színészekkel azokat a belsős legendákat, vicceket, amiket csak egymás közt értetek, a színészek az improvizációs színházból inspirálódva különböző jelenteket, játékokat alakítanak ki. Így lesz egy személyes ajándék karácsonykor! Továbbá igényeiteket is figyelembe veszik, mennyire szeretnétek interaktívan részt venni az előadás során, vagy éppen mennyire szeretnétek kevesebb interakcióval szórakozni. Ezek a gondosan előkészített játékok, előadások kiváló alkalmak arra, hogy tovább épüljön a csapat, szorosabb és közben felszabadultabb viszony bontakozzon ki a munkatársakkal. Hiszen nincs is szívhez szólóbb meglepetés egy személyre szabott ajándéknál. Egy egyedi, vicces csapatépítés, ami az együttléten alapul.

✨ Miért az improvizációs színházat?

Az Itt és Most Társulat számos különböző előadást kínál. Éppen ahhoz igazodnak, amilyen alkalomból, amilyen csapat kéri meg őket, majd minden feltételhez igazodva alakítanak ki egy személyre szabott élményt. Ezeket a programokat (pl Reboot, Szórakozunk veletek! előadás) az improvizációs színház tárházából állítják össze, olyan játékokat alkotnak meg, melyek a legkülönbözőbb soft skilleket fejlesztik. Az imprós gyakorlatok segítenek például a csapat problémamegoldó képességeik fejlesztésében, az ön- és társismeretben vagy a kreativitás növelésében. A külön karácsonyi csapatépítő események fontos része a szórakozás, az önfeledtség. Egy könnyed délután, amikor feszültségmentesen van együtt a csapat, jó hangulatban. Budapesten és vidéken is elérhető, ha külön helyre lenne szükség, akkor az Itt és Most Színház és Közösségi Tér tud Titeket befogadni a Ráday utcában.

További információ és rendelés:

Bernát Tímea – értékesítés

📧 bernat.timea@ittesmosttarsulat.hu

📞 + 36 30 1646 636