A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
A weboldal látogatásával és használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Tekintsd meg műsorkínálatunkat és tréningjeinket!

Elkövetkezendő előadásainkra már a honlapon, azaz ITT és MOST is meg tudod venni a jegyed, csupán néhány kattintás. Előadásaink és tréningjeink listája folyamatosan bővül, frissül! : )

Az Itt és Most Színház és Közösségi Tér - a koronavírus terjedésének csökkentését célzó, színházak közötti egészségügyi megállapodással összhangban – nézőinek lehető legkomolyabb védelmére törekszik. Ezzel kapcsolatban az alábbi intézkedéseket vezettük be a fertőzésveszély megszűnéséig:

1. Az Itt és Most Színház és Közösségi Tér kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít látogatóinak, kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

2. Kérjük, hogy csak tünetmentesen látogassák előadásainkat, ha köhögnek, lázasak, ne jöjjenek színházba. A színházba való belépés előtt minden nézőnk testhőmérsékletét megmérjük érintésmentes automata hőmérővel. Ha az Ön testhőmérséklete eléri a 37,5°C-ot, nem engedhetjük be az előadásra.

3. Kérjük, a színház egész területén viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot. Ha maszk nélkül érkezne, belépéskor lehetőség van maszk vásárlására.

4. A nézőteret előadáskezdés előtt 20 perccel megnyitjuk, kérjük nézőinket, hogy folyamatosan foglalják el a helyüket a nézőtéren.

5. Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületünkön vásárolják meg jegyeiket és mobiltelefonon mutassák be jegyellenőrzéskor.

Az Itt és Most Színház és Közösségi Térben fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére. A közönségforgalmi területeken dolgozó kollégáink kötelezően maszkot viselnek. Csak tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.

itt_es_most_tarsulat_meleg_helyzetek

Meleg helyzetek?! - HUMEN FESZTIVÁL

2020. szeptember 12., szombat, 19:30-21:00

2500 HUF

verocs_egynapos_2020_augusztus

Egynapos intenzív imprókurzus - a mesék világában

2020. szeptember 13., vasárnap, 10:00-17:00

15000 HUF

memento_itt_es_most_tarsulat

Memento - megcsavarjuk az idő fonalát!

2020. szeptember 19., szombat, 19:00-20:30

2500 HUF

Itt_és_Most_Társulat-MesélŐk-színház-impró_pesthidegkut

Klebelsberg MesélŐK

2020. szeptember 20., vasárnap, 10:00-11:00

INGYENES - Regisztrációhoz kötött

 

Kulcsember_itt_es_most

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

2020. szeptember 27., vasárnap, 19:00-20:30

3500 HUF

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2018, Itt és Most Társulat - made by Postuse Agency              ÁSZF