Előadásformák - Néző vagyok - ITT ÉS MOST TÁRSULAT

Néző vagyok

ismerd meg előadásformáinkat!

Az utca embere

Az est moderátora a közönség sorai között keres beszélgetőpartnereket. Az imprószínészek a beszélgetések során előkerülő történetekből inspirálódnak. Hogy mit hoz ki egy-egy sztori a játszókból, az csak itt és most derül ki.

Függőségeink

A közönséget leginkább foglalkoztató függőségekből inspirálódva alkotjuk meg az előadást, amitől igazán közeli élménnyé válik. Mindez hol humorosan, hol keserédesen  jelenik meg a színpadon. Az improvizált élethelyzetek, viselkedésminták közös beszédtémául szolgálnak a nézők számára. Ha kíváncsi vagy miről szól, itt belenézhetsz!

ITT Játsszunk!

Az ITT JÁTSSZUNK! a társulat és a MIT JÁTSSZUNK? vlog közös új projektje, mely különleges, minőségi időtöltést kínál a résztvevőknek. Egy igazi teljes délutáni program, társasjátékozz a vlog szerzőivel Rékával és Zolival, este pedig nézd meg az  Itt és Most Társulat JÁTÉKOS témájú impróelőadását, természetesen Zoli is játszik benne.

KONFETTI - Online ImpróShow - Élőben a színházból jelentkezünk be!

Beragadtál a négy fal közé? Mi házhoz visszük a szórakozást!
Online interaktív improvizációs előadással készül az Itt és Most Társulat, élőben!
Az előadás során szükségünk lesz a Te ötleteidre is, amiket élőben, online tudsz nekünk elküldeni. Furcsa helyzetek és karakterek, mindez a pillanat műve!
És mit kezdenek ezzel a színészek? Válts jegyet és derítsd ki!

Kulcsember

Mi hozza össze a szerzőt, az olvasót, a moderátort és az impró színészeket? A közös történetek. Kulcsember c. előadásunk a klasszikus szerzői esteket ötvözi az improvizációs színházzal. Az est egy meghívott kortárs író, költő művei és személyes történetei köré épül. Beszélgetés, prózarészletek, rögtönzött jelenetek váltogatják egymást a színpadon.

Memento - megcsavarjuk az idő fonalát!

Darth Vader Luke apja. Malcolm Crowe maga is halott. Sammy Jenkins csaló. Nem az a fickó tette, akit Marcus elkap. Ha ismerősek ezek az utalások, akkor ismerős lesz ez a történet is.
Mert minden történet elkezdődik és véget ér valahol. Minden hős elindul valahonnan és eljut valahová. A legújabb hosszú formátumú improvizációs előadásunkban arra teszünk kísérletet, hogy a közönség által kiválasztott hős útját kibontsuk, az időben visszafelé haladva, a végkifejlettől a kezdetekig.

MesélŐK

Családi előadásunkban a mesék világában kalandozunk a résztvevő gyerekek és szüleik segítségével. Itt belenézhetsz!

Nők Most

Női sorsok akkor és most, egymástól függetlenül és egymással kölcsönhatásban. Az előadást nem csak nőknek ajánljuk! Sőt!

Tandem

A Tandem esteken párok történeteit láthatják a nézők, a forgatókönyv alakulásáról ezúttal is az adott pillanat és helyzet dönt majd. Figyelem: a sztorit nagyban befolyásolhatják a nézők, az aznapi időjárás, a színészek hangulata és a politikai viszonyok, és ami a színpadon történik, az ott is marad!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kattints! : )

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2021, Itt és Most Társulat          ÁSZF